You light the sky up above me

Nu har jag, efter många om och men, kommit hem från Mathilda. Hos henne stod pärla på schemat och jag bara smälte. Jag fick den där underbara känslan, som jag fick när jag var liten när mamma kom med nya pärlor och livet inte kunde bli så mycket bättre. Den tanken och de bästa runt mig, det blir inte så mycket bättre än så. Ärligt, jag skulle ha stoppat tiden om jag kunde, så underbara männsikor jag omges av, de var lycka på hög nivå.

Jag tänkte även berätta lite om cupen. Det var ju somsagt futsal DM med F17. Alla var föbannat duktiga måste jag säga. Även om det gick sådär, en förlust, en oavgjord och en vinst, så tyckte jag vi gjorde en bra insats. Vi har varken spelat ihop oss och vi vet inte vart vi har varandra. Jag har inte spelat med er en enda gången, så förutsättnigarna var sådär, trots det ett toppen jobb av alla. Även en stor stjärna till våran målvakten som fick ta smällen när laget gav upp. Bra gjort! Jag kan bara säga såhär; Kaptenen är stolt över er, grymt brudar!

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon blir det torp med Mathilda.
Godnatt folk.


give all you got

Godmorgon people!
En timme kvar sen åker jag till Uddevalla och spelar böll, lycka på det! Dock så hatar jag att spela i agnebergshallen, men vad ska man göra? Har ju inte så mycket at säga till om. Aja, jag hoppas på det bästa och jag ska köra mitt race yäy. Knät är invirrat, det ska hålla!

Skrive rnär jag är hemkommen om jag inte åker till pappa ist, får se på't!

nattinatti!

Efter att vart med Mathilda, spelat julklappsspelet hos martin (där jag för övrigt fick presentkort på bio), vart på kebabhouse så har jag äntligen kommit hem. Tack för skjutsen mother. 

Sitter här och darrar som ett litet barn och sängen ser allt mer och mer lockande ut. Det får bli så. Imorgon ska jag upp tidigt, eller elva iaf, det är tidigt om ni frågar mig. DM imorgon, pepp pepp pepp!! Nu ska jag sova, hade gött.

Jag är galen i dig snygging, inse! <3 

Home alone

Har precis sett klart på Ensam hemma 2. Jag älskar dom filmerna, dom må va töntiga, gammla och overkliga på sitt sätt men jag är lite smått förälskad.
Kevin är så fruktansvärt söt.



Just nu sitter jag här och myser lite med mig själv och taggar för imorgon. Imorgon är det DM för F17, där jag är den enda som är sjutton. Alla andra är sexton eller femton. Längesen jag spelade med dom nu men det ska nog gå bra, hoppas jag. Jag hoppas på det bästa och jag ber att mitt knä ska hålla...

Nu ska jag ut en sväng och gå lite, måste ha lite frisk luft.
Vi "ses" senare. :*


Keep on rocking in the free world

Ny start med bloggandet, kan inte bli annat än bra. Planerna va egentligen att jag skulle börja blogga när de nya året började men jag har sån skriv lust så kan inte låta bli att tjuv starta.

På tal om det, endast fem dagar kvar på 2009. Känns sjuk, vart har året tagit vägen? Jag har tagit många snesteg detta året, aldelles för många men trots de, så har detta året varit otroligt bra och fram för allt lärorikt. Jag har nog aldrig fått såhär många nya vänner på ett år, shit vad jag tycker om er. Jag har nog aldrig skaffat mig såhär många ovänner heller... och jag har nog aldrig haft såhär kul eller vart såhär lycklig som jag har vart detta året och som jag är nu (y)

Idag ligger det fullt med snö överallt så det blir nog snart ut och busa lite. Jag och Frida var ute inatt och åkte snowracer, riktigt kul. Saknat dig tös! Nu ska jag ner och äta frukost, klockan två?! shit va fort klockan går, den var ju nyss halv ett...

Ni får ha det super idag,
pusspåer.


RSS 2.0