Varför ens försöka om man inte gör sitt bästa?

Visst stämmer rubriken. Varför ens försöka göra något om man ändå bara gör ett halvt hjärtat försök? Vad är vitsen med de, när men ändå inte får de resultatet man är kapabel till att få. "De här är inte roligt", klart som fan de inte är roligt när du har så mycket mer att ge men du ligger på 30% av din kapacitet. Skruva upp viljan och jag lovar att de kommer bli så mycket roligare.

Jag näst intill hatar när någon säger "Jag kan inte de här" till mig och självklart så blir min földfråga "Har du testat?" och jag lovar att i åtta av tio fall så får man ett nej tillbaka. Hur i helvete kan man säga att man inte kan något när man inte har testat. Satan va jag blir iriterrad på sånt.

"Jag vågar inte" är en annan mening som många kör på. Men visst, vågar man inte så vågar man inte, ingen kan bli sur för de, man kan inte tvinga någon att bli modigare än va den är. Men du har aldrig tänkt på att du inte vågar försöka för att du inte vågar misslyckas? Att misslyckas är en del i livet. Vissa gånger har misslyckandet en stor bild i "de hela" men oftast så betyder misslyckandet ingenting. Att misslyckas är en annan väg framåt och de är så mycket bättre än att inte försöka alls. Så innan man drar till med "jag vågar inte" så tycker jag man borde fundera på varför man inte vågar. Är de för att du rädd för att misslyckas eller är de för att du faktiskt inte vågar, att du är rädd.

Grejen är, du sätter dina egna begränsningar, ingen annan sätter dom åt dig. Så kommer de alltid att vara. Ger du dig fan på att du ska klara något så gör du de. Kanske inte på första, andra eller tredje försöket men kanske på fjärde och jävlar va skönt de känns då. Du måste våga bjuda på dig själv. Du kanske misslyckas men va spelar de egentligen för roll? Du måste ha viljan att komma framåt och en gnutta självförtroende. Har du de så kan du gå hur långt som helst. Gör de bara på ditt eget sätt så kan det inte bli annat än bra.

De här inlägget har blivit väldigt långt har jag märkt nu. Men de har faktiskt sin mening och en person vet va de handlar om och vad jag vill få ut. Jag tror på dig.

Och för att förtydliga en sak, jag ger inte alltid 100% och jag tycker inte allt är roligt. Men jag försöker alltid göra det bästa av situationen. Är de något jag vet att jag inte är så bra på, visst jag försöker, kanske inte helhjärtat varje gång men jag försöker. Senast igår fick jag kommentaren "är de något du inte kan? något som får dig att känna dig dålig?" Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på de, de blev någon halvdant i stil med "Ja det är mycket jag inte kan men de är inget som får mig att känna mig dålig". Varför i hela friden skulle något jag inte kan få mig att känna mig dålig? Ingen kan allt, det är fakta och inte skitsnack.

I samma veva fick jag även kommentaren "Du har för höga krav på dig själv". Det är bara bullshit. Visst, jag har höga krav på mig själv och misslyckas jag blir jag vissa gånger sur, inte på någon annan men på mig själv. Men oftast så skrattar jag bort de och försöker en gång till. Jag har såppas höga krav på mig själv för att jag vill utvecklas. Sätter jag inga krav på mig själv kommer jag aldrig att bli bättre. 

Och nu är de bara en sak till jag vill säga sen slutar jag skriva. Jämför dig aldrig med någon annan. Vi säger, du börjar spela innebandy, du har aldrig hållt i en innebandy klubba innan. Du går på träningen och jämför dig med en som har spela i flera år. Klart som fan att du känner dig dålig. Du går dit med en kompis, han kanske utvecklas snabbare än dig, skit i de. Gör de i dit eget tempo och fokusera på dig själv. Gör heller aldrig något för någon annan säger att du ska. Gör du något så ska de vara för din egen skull. Det ska alltid vara för din egen skull. Jag går inte på fotbollsträningar för att någon annan säger att jag ska de, jag går dit för att jag vill. Och när jag är där fokuserar jag på mig själv och inte på någon annan. Så gör allt för din egen skull och jämför dig för gudsskull inte med någon annan.

Än en gång, jag tror på dig.     


keep on walking

En lugnare Erika kommer komma till världen nu och ett tag framöver. Låg tydligen avsvimmad i hallen förut. "Vaknade" av att mamma skriker och skakar mig. Fick en bula på köpet så slog förmodligen i huvudet. Läskigt. But life goes on, right?

Har haft en awesome helg med världens bästa Joy, jag älskar dig stumpan! Hade även träningsmatch (fotboll) i Söndags, första utomhusmatchen. Vi mötte Frändefors och vann med 3-0, bra brudar!

Nu ska jag sleepa och sen åka till pappa.
Take care.
Love.
Erika Johansson.

Andreas Wijk

Jag är lite små förälskad i honom. Hans hår är att dö för. Hans röst ska vi inte prata om.
Har nördat honom lite smått idag. Han är så jävla bra och det sättet han gör alla låter till sin egen älskar jag. Checka in denna snubben, galet!

gäsp gäsp

Jag har verkligen inte haft tid med bloggen, jag går i skolan, kommer hem, tränar, pluggar, däckar i sängen med plugg papperna på magen. Så ser mina dagar ut om man tar de kortfattat. Jag är går runt som en zombiie på dagarna. Nu på helgerna har jag alltid något bus på gång så jag har varken tid eller ork att uppdatera er om vad som händer i mitt liv. Ska försöka att bättre mig lite men ha inte för höga förväntningar.

Igår var Micke, Robin och Joy hemma hos mig. Vi drack lite, vissa drack ganska mycket. Vi chillade som faen, de var askalas. Joy sov över så har vart med henne en stund.

Just nu sitter jag och väntar på mat. Sen kommer Joy igen.
Nu orkar jag inte skriva mer. Kommer ett inlägg ikväll tror jag.
Love.
Erika Johansson.

For every choice you have made, there is a choice you didn’t make

Den här tösen är helt jävla fucking slut. I både huvudet och kroppen. Jag bara dras hit och dit. Jag finns där så mycket jag kan. Jag försöker verkligen se till så att alla mina närmaste mår bra. Men vart fan är ni när de verkligen behövs? Vissa bryr sig mer än andra. Men när vissa av dom som jag värderar högst tycker det är bra att jag har tappat suget för det jag älskar mest, det som har gjort mig till de jag är. Då har de gått för långt. Jag älskar varje en av er. Men jag orkar inte just nu. Det har gått för långt. Och de faktum att jag inte kan säga nej, det gör de inte bättre. Jag älskar det faktum att ni vill prata med mig när ni mår dåligt, har de hänt något kommer ni till mig, är ni glada vill ni att jag ska veta varför, ni vill ha mig med på alla grejer som ni gör och ni vill dela det mesta med mig. Jag älskar de. Men, vad fan ska jag göra när jag inte räcker till? När min lilla kropp inte klarar av dom kraven ni har byggt upp?

bästavän.

Ett tag trodde jag att vi hade tappat de som vi hade, det jag värderade så högt. När du kom tillbaka till lilla Sotenäs lyste du upp min vardag. Att få ha dig hos mig varje dag, det är lycka. Nu har du flyttat igen och jag saknar dig. Fast de bästa är att vi fortfarande håller ihop, like old times. Det har vart så förbannat härligt att träffa dig dom två gågerna jag har träffat dig nu de senaste. Du förstår nog inte hur mycket jag älskar dig. Du är den bästa i alla jävla lägen, glöm inte de.



feel it, learn it

Jag saknar Joy som fan, tur att de puckot kommer i helgen säger jag ju bara. Hon är bättre än lyckopiller!<3

Nu har jag turism och det är så jävla tråkigt. Något som får mig att fundera är att jag valde Turism som inriktning i tvåan, tror att jag borde ha valt handel istället, känns lite mer som min grej. Kankse kan byta fortfarande, hoppas på de. Efter skolan blir det Torp med Robin sen drar jag mig till min fader, askalas! Om han har skaffat internet, som han skulel ha gjort i måndags, så updaterar jag ikväll. Om inte, så får ni ha de toppen.

Puss.
Love.
Erika Johansson.


Hittade en bild från No arbetet i 9;an. miss<3

trötter

Jag är helt slut, det är galet. Tandläkarspecialisten, skolan, judoträning och fotbollsträning, jävlar va min kropp har hamnat efter. Min bror gjorde min kväll förut när han gjorde en ostmacka och ett glass oboy till mig. Vilket är de enda jag har ätit idag + några gifflar. Men denna dagen har faktiskt vart bra mest pga att solen skiner, våren är påväg med storm steg, jag gillar't!
Nu ska jag sova, hade!
Love.
Erika Johansson.

härliga måndag

Sitter och dricker öl med min brur och Jesper, en som jag faktiskt nästan räknar som en brur. Det är alltid lika trevligt när dom kommer in till mig med öl och en skön stämning. Jesper har även lärt mig spela lite gitarr. Killar som kan spela gitarr ligger definitivt i plusboken, älskar't!

Har varken duschat eller sett på film än. Skiter nog i båda och går och sover om en stund istället. Kan ju duscha imorgon och muvie time hinner jag med imorgon kväll.
Love.
Erika Johansson.

push it

Har legat på latsidan i några dagar nu när det gäller bloggen. Har varken haft tid, lust eller något att skriva om.

Måndag nu igen och början på en nu skolvecka.... det gillar vi inte. Och med tanke på att jag sköter skolan så förbannat bra (ironi) så känns det inte så lockande, menmen, vi kör på. Blev så sjukt irriterad idag. Tog sju bussen in och så visade de sig att vi inte hade någon lektion idag utan en föreläsning som började halv ett. Jävlar va no-lifer jag kände mig när jag gick runt där med mina homies och såg ut som ett ufo.

Helgen har vart super! Har haft Sofie bruttan på besök, full och gla' va hon när hon kom hem till mig klockan tolv på natten i Lördags. Tvingade med mig på fest gjorde hon med, vilken buse. Saknat henne som tusan. Helgen har annars bestått av film, päs och underbara skitungar, så en askalas helg med andra ord.
Nu väntar duschen och en jäkligt go film. Med tanke på att jag är ledig imorgon eftersom jag ska till en tandläkarspecialist klockan 11.15, vilket betyder sovmorgon, så ska jag vara uppe läääänge!

pösspöss.
Love.
Erika Johansson.

i guess, the magic is gone right now.

Sitter just nu och lyssnar på "jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan" och tänker tillbaka. Fyfan vilken känsla jag brukade få av den låt. Nu känner jag inget. Bara en lathet som tar över. Jag tror att jag har tappat suget rätt  rejält just nu. De tar död på mig, jag blir på dåligt humör och kan inte koncentrera mig. Hur kan man inte, inte tycka om det man älskar mest?! Åh jag får panik. Jag behöver fotboll i mitt liv för att fungera. Vet ni va de värsta är? Jag saknar det inte ens. Förr saknade jag det efter två dagara nu har det gått snart två veckor och ingenting. Fan! Jag mår inte bra av de här.

tell me whats wrong?

Jag behöver se varje dag att du mår bra, att du har ett leende på läpparna och att du faktiskt njuter av vad livet ger dig. Det är plågsamt att höra hur du egentligen mår. Jag har vetat länge att allt inte är som de ska, även om du inte har sagt något. Jag har haft den där känslan, att det är något som inte står rätt till. Nu är det som det är och vad kan jag göra? De enda jag kan erbjuda är mig själv som person, en hjälpande hand och någon som lyssnar när du behöver prata. Jag vet att du behöver och begär mer, men där tar det stopp. Jag tänker inte sätta ditt liv före mitt, för i slutändan kommer det bara sluta med att jag också mår dåligt. Men du vet var du har mig och vad jag gör för dig, jag gör allt, förutom det jag nyss skrev.

Räkna med mig älskling, du vet att du aldrig är ensam.
Jag älskar dig.


smile bitch

Sitter på sista lektionen nu. Turism är inte så rockigt. Läraren går igenom något som man ska skriva men vem orkar? tydligen alla förutom jag. Jag är trött men så jävla glad, det är sick. Men det ska jag ju inte klaga på.

Idag bär de av till gymmet med Robin efter skolan, eller efter judon, om jag orkar gå på den de vill säga.

Nu ska jag faktiskt försöka lyssna lite, måste hänga med känner jag. Prov snart ju.

Love.
Erika Johansson.


lite smått uttråkad

# Har legat med en kompis pojkvän: Nej
# Har haft sex på offentligt plats: Ja
# Har tappat räkningen på hur många du legat med: Nej men är dock osäker på antalet då jag inte riktigt vet 
# Har vaknat upp bredvid någon utan att minnas om de haft sex eller inte: Ja
# Har haft analsex: jao, inget jag föredrar dock
# Har blivit drogad på krogen: Nej
# Har flörtat till sig en drink på krogen: Ja :)
# Blev av med oskulden innan du var byxmyndig: dagarna efter
# Har fantiserat om en kompis pojkvän: Nej!
# Har brutit benet: Nej, men en hel del sprickor
# Har kört bil alkoholpåverkad: Ja, ett tag sen dock
# Har en tatuering: Ja
# Är nöjd med sin nuvarande kroppsform: Min kropp har aldrig varit snyggare men nöjd och nöjd, sådär
# Har legat med någon minst tre år yngre: Nej
# Har varit i ett våldsamt förhållande: nej
# Har blivit erbjuden pengar för sex: Ja
# Har tagit emot pengar för sex: never
# Har gjort högskoleprovet: Går i gymnasiumet
# Har blivit erbjuden modelljobb: Naje         
# Har sjukanmält dig trots att du varit frisk: Ja
# Har suttit i polisförhör: Ja
# Har legat med din chef: Nej
# Har googlat sig själv: Ja
# Tror på kärlek vid första ögonkastet: tvek på de.. tror inte de va...
# Har lämnat ut fel telefonnummer med flit: Nej
# Har legat med någon som har en riktigt, riktigt liten: Yes 
# Har legat med någon som har en riktigt, riktigt stor: Yes, eller tillräcklig iaf
# Har gjort ett graviditetstest: Ja
# Har dumpat någon: Ja
# Har tittat på porr:Ja, inte så intressant dock
# Har lämnat en kompis ensam på krogen för att gå hem med ett ligg:Nej
# Har legat med någon minst 10 år äldre: Ja
# Fantiserar om gamla pojkvänner/ligg/: Nej
# Har sagt fel namn under sexakten: Nej
# Ångrar någon du legat med: Nejdå, gjort är gjort lix
# Har legat med en kändis: Nej
# Har legat med en miljonär: Vad vet jag? någon kanske har vart snuskigt rik?
# Har legat med någon kompisen var kär i: Hoppas jag inte
# Har fejkat en orgasm: Hahaha, ja :)
# Har hånglat med någon av samma kön: Ja
# Har gjort en brazilian wax: Nej
# Har dansat på bardisken: Nej men på bord?

bedtime

Nu blir det sängen, härligt! Kan säga att jag har längtat efter den idag. Hela dagen har jag tänkt på min underbara säng, ååh vad min säng är bra. nej okej, övertrött är ett faktum och att jag behöver sömn mer än något annat är fakta. Så den här lilla tösen hoppar i säng nu. Hade bäst och dröm sött.

Love.
Erika Johansson.

RSS 2.0