completely amazing

du är grym.
helt fantastisk.
underbar.
vacker.
jag älskar dig.

the heart of life

Jag mår bra, jag mår riktigt bra, tror jag. Hur fasiken vet man egentligen att man mår bra? seriöst, hur kan man veta de. Men jag utgår från att: eftersom att jag har mått väldigt mycket sämre i mina dar, att jag faktiskt inte går runt med ett fejk-leende på mina läppar och att jag faktiskt njuter av de livet ger mig, så måste jag väl må bra, eller? Jag tror de i allafall.

Men jag har en knepig känsla, har aldrig riktigt förstått den men den har vart där ett tag och bara stört mig. Inget som fått mig att må dåligt eller gjort mig deprimerad utan något som fått mig att tänka till lite extra. Idag, framför mina ögon så förstod jag va de va, du. Jag älskar dig, rent ut sagt. Men jag hatar dig i princip lika mycket, komplicerade grejer. Jag går inte runt och tänker på dig, rättare sagt, jag lägger knappt en tanke på dig men jag saknar dig, idiotiskt mycket.

Esch, jag fattar nada,
Godnatt stumpor! 

jag andas för de, jag lever för de

Redan här igen, otroligt. Känner verkligen för att skriva en massa men vet inte hur eller vart jag ska börja. och just nu har jag faktiskt ingen ork alls. Inte till något. Helt sleten efter en massa jobb och festande dom senaste veckorna. Klockan är 00:07 och jag kan knappt koncentrera blicken, illa.

Någon som är ännu värre är att jag sitter här som en halv död zombie och vill inget annat än att gå ut och spela fotboll. Jag saknar fotbollen något så brutalt. Snart en hel månad sen jag spelade med mitt älskade lag. Det om något är riktigt illa. På torsdag är den första riktiga träningen, känns underbart! Nu när jag inte röker längre (okej, kan ta en cigg ibland men inte ofta) så ska jag träna upp min kondition till toppen och verkligen visa vad jag går för. Fick precis världens bästa idé! Isället för att sova så ska jag gå ut och spela lite fotboll med mig själv, grymt!

Ni får ha de super gullungar!
pösssss

Always look at the bright side of life

Har helt glömt bort att jag faktiskt har en blogg, ojdå... Det har hänt mycket sen jag skrev senast. Jag har fått sommarlov, jag har haft kille, jag har dumpat killen, jag har spelat massa fotboll, jag har slutat röka men dock börjat snusa lite smått, det har vart seglarveckan, jag har festat och vart på krogen som aldrig förr. Sen den 15 juli till igår (24 juli) har jag supit mig aspackad varje dag samtidigt som jag jobbat. Jag har vart i Borås, jag har sett mange schmit, jag har vart på både Metaltown och pierpressure, jag har tatuerat mig, dock väldigt ful, jag har fyllt 17, jag har fått ett gäng nya vänner, jag har vart på liseberg, träffat gamla vänner. Jag har umgåts med mina vänner i Göteborg och börjat prata göteborska. Jag har busat med mina vänner något otroligt och jag har verkligen levt livet.

Kan ju säga att jag kan verkligen inte få de bättre. Om en månad börjar skolan och jag längtar inte de minsta. Kanske inte får någon lägenheten ändå.. det är de enda minuset just nu, annars lever livet.

Jag är en lycklig pajjas! 

RSS 2.0