What goes around...

Jag kände mig som ett objekt. Ett objekt som du hade valt att bedöma genom de du såg, de du trodde stämde. Rykten. Du uttryckte dit såkallade "hat" med kalla blickar. Blickar som hade kunnat döda svaga människor. Inte  mig. Du försökte bryta ner mig. Ord, blickar och idiotiska lögner var din metod. Du är värdelös var de man hörde av dina viskningar när man gick förbi dig. Din röst skar i öronen. Du lyckades nästan. Det var nära att jag gav upp. När att jag accepterade de du sa.

Något hände. Du började trycka ner mina vänner. På grund av mig. Det är inte okej. Hur kan en så söt och omtyckt kille vara så blind? Hur kunde du inte se hur vackra dom var? Att du trycker ner mig, visst, det förstår jag. Men mina kompisar förtjänar inte de. Dom förtjänar all kärlek i världen.

Om du visste hur stark du har gjort mig. Jag lyckades vända din ord till något positivt. Jag lyckades se förbi ditt ytre. Jag hittade den där killen inom dig. Han som är så omtyckt. Han som inte livnärar sig på att sprida negativ energi.

Jag tror inte någon fattar. Va bara tvungen att skriva av mig. Jag är trött. Godnatt.


happiness

Nu känner jag mig äntligen som en männsika igen. Jag har fått tillbaka andan, jag kan andas, ut och in, sakta.

De senaste veckorna har jag gått med "andan i halsgropen", inte kunnat slappna av för fem öre och jag har helst av allt bara velat gömma mig under mitt täcke och skrika. De har nog inte märkts utåt, ett leende och allt är bra, right? Men om ni bara visste hur dåligt jag har mått. Jag har inte vart mig själv, inte alls. Det värsta, eller kanske de bästa?, av allt, ingen har märkt något, är jag verkligen en så bra skådespelare?
De där samtalet igår från min mamma, fick mig nästan att börja gråta, glädjetårar!
Nu är allt bra!

Valborg

Kvällen började dåligt, men slutade helt fucking gräjt.
Emelie Svendsen hängde med mig hem efter skolan (som förövrigt var riktigt bra idag, kan beror på umgänget? vem vet.) Vi gjorde oss iordning och päste som bara vi kan, sen drog hon hem. Jag missade min buss och fick lite smått panik, där av de dåliga. Ingen kunde köra eller något men mamma tyckte synd om mig så hon kom direkt, tack mami. Sen blev kvällen bara bättre och bättre. Förutom en incident, tänker på dig Ojje! Riktigt lyckad Valborg, Tack Frida och resten av folket!

                      

Mitt favorit tillstånd, full och glad.

RSS 2.0