Valbo

Fotbolls kategorin är nu på plats. Serien har ju somsagt dragit igång, kan inte bli bättre. KOmmer mest skriva om matcherna, vad jag tyckte om lagets instas och även min egen. Jag begär inte att ni ska läsa, kan inte vara så intressant för någon annan än just mig.

Har inte hunnit eller orkat skriva om matchen vi spelade i Söndags. Första seriematchen gick mot favorit-toppade laget Valbo. Vi går ut och gör en grym match! Trots den brutala blosten så funkade allt, både dät fram och där back. Dock så får vi inte den runda in i mål. Valbo vann med 1-0 av ett självmål av en av våra backar. Tråkigt men thats life. Men enligt min åsikt så gjorde hela laget en grym insats! Så nu kör vi på, vi ska visa dom vilka Sotenäs DFF är!
Vi kan karate, Buff...
och jag ;)
Full fart!
Härlig bild på bus :)

happymode: ON!

Kan de bli så mycket bättre än såhär? Jag tvekar.
Jag mår bra, just där jag är nu.

Ika tycker till.

Jag tänkte börja med en "hiss & diss" lista lite då och då. Får se hur ofta det blir men jag gör i alla fall min första nu.

Hiss:
Sol - Det är väl ingen som har missat att det verkligen börjar bli vår nu. Vissa dagar är det riktigt varmt. Känns så gött att kunna ta av sig vinterjackan och stoppa den längst in i garderoben. Ta av sig alla plagga och bara glassa runt i shorts och linne. Helt okej ändå!

Solbrillor - När man går på stan och var och varannan person har på sig solglassögon, då känner jag verkligen att sommaren är på g. Det bästa med de är att nästan alla har olika. Jag har fastnat för pilotbrillorna som dom så vackert kallas. Jag röstar på sommar nu med en gång.

Musik - Musiken räddar mina dagar stup i kvarten. Spelar ingen roll hur jag än mår, så får alltod musiken mig att må bättre. Det är galet. Tänk en värld utan musik? Omöjligt för mig att föreställa mig hur de skulle se ut.

Diss:
Skolan - Känns så gött att säga "nästa lov är sommarlovet". Om bara tiden kunde gå lite fortare. Verkligen trött på skolan nu, speciellt nu när värmen börjar komma. Då vill man inte sitta inlåst hela dagarna. Då vill man ut och bara leva livet.

Västtrafik - Aldrig vart ett speciellt stor fan av dem. Hatar när bussar eller tåg är försenade. Det kan verkligen förstöra en hel dag för mig. Om nu fler människor ska börja åka kollektivt så får dom i alla fall se till att passa tiderna.

R.I.P

Tänk så jäkla fort någons liv kan förändras. Han var påväg till skolbussen och blev påkörd av den. Han var sjutton år. Kände honom inte, vet dock vem han var. Vi har gått på samma skola och några av mina kompisar kände honom. Jag kan inte säga att jag är i en stor chock, men de här har fått mig att inse. Livet kan förändras lika fort som du blinkar. Det jag vill komma fram till är att jag är tacksam att jag har er, min vänner. Ni är grymt värdefulla för mig.

Jag tänker på din familj, dina vänner och även på personen som körde bussen.
Vila i frid, Jens.

inget vettigt

Än en gång en dålig uppdatering men sånt är livet. Som vanligt så består mina dagar av skola, träning och ännu mer träning. Orkar inte berätta om de.

Helgen (26-27/3) var awzum. Brände dock 600 spänn på endast cigg och sprit. Det är illa men jävlar va kul man kan ha i något som jag ser som en håla? Färgelanda. En dag, mer kväll/natt kanske, tillbringades även i Uddevalla, en stad som är lite mer interessant. Tack Emelie.

Jag och min moder har även kollat på lägenheter. Gillar jag den så flyttar jag kanske nästa vecka eller nästa igen. Gillar jag inte de flyttar jag troligtvis till sommaren. Snart bli jag en uddevallare på halvtid.

Love.
Erika Johansson.

RSS 2.0