true shit

Tragedies happen. What're you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you're still alive. 'Cause you are, and that pain you feel: it's life. The confusion and fear.. that's there to remind you that somewhere out there is something better. And that something is worth fighting for.


baby, you're my suger rush.


I really do love you.

Always look at the bright side of life

Torsdag till söndag har vart helt jävla fucking amazing.

Det var i Torsdags de helt normala videoinlägget med mig och min polare kom upp. Den dagen/natten var päs som fan, Emelie är grym. Behöver ju inte riktigt skriva om den dagen eftersom ni får reda på de mesta via videon.

I Fredags åkte jag till Joy i Borås och jag kom hem idag. Fast de känns lite som om att jag spenderade mer tid i Göteborg än i Borås så de är lite knas. Men helgen har i vilket fall som helst vart helt awesome. Träffat sjukt mycket saknat och skönt folk. Även träffat lite nytt folk, dom verkar riktigt gryma. TACK Joy!

Orkar inte riktigt skriva om vad jag har gjort och vad som har hänt, är för trött för de, men lite bilder kommer nog någon dag framöver när jag fört över dom till datorn. Jag taggar inte direkt till skolan imorgon men med de här toppen lovet så ska jag nog klara av skolan tills påsklovet iallafall.

Sängen ser fan lokande ut nu, sov gott homies :)
Love.
Erika Johansson. 

if eyes could kill?

helt normala, JAPP! :)

see you in a few days

Godmorgon eller något. Har precis vart hos tandläkaren, inga hål denna gången heller, awesome. Min underbaring, Frida Karlander, ligger så sött och nanar i min säng. Hon är trötter tror jag, eller ja, det är ju fakta.

Idag så bär de av till Uddevalla för min del. Snöbollskrig på Kungsgatan, mys och bara ha allmänt trevligt, gissa om jag ser fram emot de. Imorgon så fortsätter min tripp till Göteborg och sedan vidare till Borås. Jag kommer hem på Söndag igen. Blir nog så att bloggen får bli ouppdaterad tills då, känns inte som om att jag kommer ha tid till att blogga. Jag ska ha kul!

Så ni får ha en trevlig helg nu gott folk, gör inget dumt. Puss:*
Love.
Erika Johansson.


min ögonsten


Frida Karlander, jag älskar dig!<3

full och kåt

Tituten! Fortfarande klar vaken, full på köpet också. Tack broder. Sängen ser allt me rlockande ut för varje sekund och imorgon ska jag upp tidigt och  ha samhällstjänst (och nej, jag har fortfarande inte dödat någon). Man borde verkligen inte skriva i bloggen när man har durckit, bara en massa onödiheter komemr fram. men det är gutt. 

Livet leker förfan, inget at klaga på. Det är bättre än bäst. För engångs skull vill jag inte byta liv med någon annan. Jag älskar't!

Nu ska jag krypa till säng, känns som om det kommer bli en jobbig dag imorgon, men vem klagar? lovely!

Puss och godnatt.
Love.
Erika Johansson.

Hungry eyes

Godmorgon! Titta va duktig jag är, sov inte bort den här dagen heller, guttgutt! Igår blev det film, Wild Child. En film jag rekomenderar till dom som gillar (älskar) tjejfilmer. Den är tyvärr inget för mig. Så är de, kom i säng vid tre ungefär. Har bättrat mig lite.

Idag står träning på schemat, gutt, vill spela fotboll nu! Jag måste även säga lycka till till mig målvakt, Virre, som ska operara sig idag. Tänker på dig Virre! Snart är dina halsmandlar bort. Hon ligger just nu på operationsbordet och sövs, stackare.

Nej nu ska jag ut och röka och beundra de fina väder. Älskar och stå i snön och få solen i ansiktet. Det är fan kärlek.
Love.
Erika Johansson.

nightmare.

Nu börjar klockan ticka mot sovdags idag igen. Igår la jag mig sex, när blir de idag tro? Snart hoppas jag på, är pömsig som satan. Jag är nästan helt säker, om jag skulle haft någon här så skulle jag somna direkt. Har lite problem med att somna nuförtiden, ganska irriterande men är de någon brevid mig, så somnar jag fort som satan.

Dagen idag har varit ganska meningslös. Jag tackar gud för alla söta pojkar som jag har på msn som förgyllar min dag när jag har tråkigt. Så TACK gud. Tänk att världens bästa kille och några killar som man knappt känner men som man har bra kontakt med ändå, kan göra en glad, det är askalas om något.

Nu ska jag sätta på ett One Tree Hill avsnitt sen ska jag förhoppningsvis sova, g8!
pusspåer:*
Love.
Erika Johansson.

17.













Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Emelies födelsedag, hurra hurra hurra!
Jag vill bara säga hur värdefull du är för mig och hur mycket du betyder. Du är en av mina abolut bästavänner och jag värderar dig högt, glöm inte det.
Jag älskar dig tjukis, glöm inte de heller. <3


we can rule the world



Måste jag ens förklara hur bra du är?
Hur mycket du betyder?
Hur värdefull du är för mig?
och hur stor inverkan du har på mitt liv?
Det är insane, jag lovar, du är den bästa som finns.  

I see heaven in your eyes


älskling, du är den vackraste jag vet.

The one thing I have left


jag har blivit beroende av Hawk Nelson, guttgutt!
inte den bästa videon men musik videon var inte tillgänlig.

Sometimes everything is right

God morgon. Kom inte i säng förrens sex igår. Vad jag gjorde upp så sent har jag faktiskt ingen aning om, mer än msn, men det är ingen okej anledning till att sitta uppe hela natten och sova bort dagen. Jag var så trött igår så när jag skulle gå till sängen så vinglade jag och jag hållde på att somna, det kändes lite skumt och jag blev faktiskt lite rädd för mig själv. Och helt otroligt så har jag inte sovit bort hela dagen. Vaknade klockan tolv av ett samtal från Bellabus. Nog så är jag förbannat trött och ica-påsar under ögonen är ett faktum, men that's life.

Idag så står faktiskt inget på schemat. Eller jag ska på samhällstjänst (nej, jag har inte dödat någon) men annars vet jag inte. Jag hoppas på att en viss person ska titta förbi idag men det lär nog inte bli så, det lär dröja. Jag har planer på att dra ner till Tumlaren också och träna, känns som om jag behöver de just nu.

Har ni någonsin känt känslan att när ni tränar så får ni bättre självförtroende? och ni känner er lite snyggare för stunden? Jag gör de varje gång, de är därför jag tränar så mycket (7-9 ggr i veckan är inte att leka med) Självklart så tränar jag även för att det är kul, inget snack om saken, men att självförtroendet växer när jag tränar är en stor del till att jag fortsätter.

Detta inlägget blev lite längre än planerat, oj då.
Nu får jag sluta.
Love.
Erika Johansson.

just sleep your idiot

Fortfarande inte kommit i säng. Sitter uppe och snackar med en snubbe på msn och märker knappt att jag är så trött som jag faktiskt är. Nu börjar jag tom trycka på fel tanget och hoppa över bokstäver. Då är de illa. Jag måste sova, på momangen. Ska försöka göra de, det är behövligt med sömn, är en dag imorgon också.

Pussgodnatt på er.
Love.
Erika Johansson.

it's like nothing else matters

Kvälls-inlägg eller natt-inlägg kanske passar bättre in, kockan är ju faktiskt snart halv tre. Fyfan va den här tösen är trött, det är sick. Men jag orkar inte sova, det är insane. 

Dagen idag har vart super. Joy är underbar som fan, fyfan va jag tycker om den bruden, det är galet. Asså seriöst, jag måste sova, fyfan va mitt huvud inte hänger med länggre. Ni får ha de gött.

Love.
Erika Johansson.  


don't dream your life, live your dreams

Det går bra nu, förbannat bra. Helgen har vart den bästa på länge, fest med favoritfolket (och annat folk som är förbannat grymma). Dom jag trodde var sura på mig, de visade sig att dom inte var de och att vissa faktiskt saknade mig nu när jag har flyttat. Jag kan bara hålla med, den här helgen har verkligen fått mig att inse att ni har gjort mig till den Erika jag är idag och att jag faktiskt saknar er mer än jag kunnat föreställa. Fan va ni är grymma!

Världen bästa Joy är på väjern. Lekte med den lilla skiten igår. Hoppade runt i snön och bara var allmänt störda, just the way I like it. Även idag kommer de bli Joy för hela slanten. Ut och vara omogna och barnsliga i snön står på schemat, yesyes, livet leker. Påtal om snö, det är nog ingen som har missat att det har snöat som fan, det är ju fucking flera meter. Så jävla löövly, verkar dock bara vara jag som tycer de, älska snööö! Jag kan inte begära mer i mitt liv, fyfan vad jag är happy face nu förtiden, älskar't!

Nu måste jag dra mig, kommer nog ett inlägg ikväll om jag orkar.
Hade bättre än bäst.

Love.
Erika Johansson.


I need direction to perfection

Kollade igenom min frånvaro ifrån förra perioden förut. Vad ska jag säga, jag skämas allt mer och mer för de höga timmarna jag har kommit upp i. Nästan sexton timmar var jag uppe i på svenskan. Det är allt annat än rockigt faktiskt. Hur har jag lyckats egentligen? Jag är nog ett pro på att skolka. Inget att vara stolt för direkt, men alla är väl bra på något antar jag? Fast just nu önskar jag att det var något annat jag var bra på. Jag kräver en skärpning av mig själv och jag ska fan klara av det. Vissa kanske inte tycker att det är en sån stor grej, gå till skolan bara. Med faktum är att jag är i skolan, jag åker in till skolan varje dag. Men min energi tar slut efter första lektionen. Det får jag fixa. Men hur hittar man energi till något som är det tråkigaste man vet? Det är ett mysterium. Men vet ni va? Slut med allt detta gnäll, jag kan bara skylla på mig själv. Men en mer fokuserad och duktig Erika är påväg, hon ska bara mellan landa i Kina först. Så, she's on her way.


i really do love you

Åkte till min pappa igår kväll och jag blev så glad när jag kom hem. Han hade städat hela mitt rum, sätt upp lapor och gjort det jätte fint och inte nog med de. Han kom med en söt påse med ett silverhjärta på med gele hjärtan och pussmunnar i, han är så söt. Han vet verkligen hur men får mig att må som bäst :')

Nu sitter jag i skolan och har datakunskap, excel är sååå inte min grej. Men kämpa på Erika! Fick även MVG på mitt handelsprov, inte normalt för att vara mig men vem vet, en bra förändring kanske? Skolan går bara lättare och lättare för varje dag.

Efter skolan blir det att "jobba" och sedan till pappa igen. Lovely!

Love.
Erika Johansson.

keep smiling

Nu sitter den där på min mage. Orden "keep smiling" kommer jag alltid bära mig. Oj vad känslosam jag lät där, inte likt mig. Men tack Frida. Jag älskar den! den är barnslig, lite sne, stora och små bokstäver och så men fyfan, askalas!

Skolan går bra nu, fotbollen går bra och mitt liv går super, i love iiit!

Ska antligen ut till Smögen eller Hunnebo senare, men har inget busskort tyvärr ;o får se hur jag löser de, men jag vet att det löser sig.

Ni får ha en super kväll.

Love.
Erika Johansson.

the heart of life



I hate to see you cry
Lying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears
And listen

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No it won't all go the way
It should
But I know the heart of life is good

sexy back.


Ryan Sheckler, mumma!

goodiepie

Hela dagen har bestått av datorn, min såkallade bästa vän på en tråkig Söndag. Ryan Sheckler har gått non-stop (Life of Ryan, en tv-serie på MTV). Kollat hela säsong ett, som jag förövrigt har gjort ett x antal gånger innan. Kan inte låta bli, han är ju så fruktansvärt snygg, yummi!

Nu ska jag snart ta bussen till min älskade fader, äntligen! Imorgon blir det skola igen, usch på det. Enda bra är väl att på både tisdag och onsdag så ska jag iväg på fotbollcup med UEIG, ganska nice.

Ni får ha de bättre än bäst.

Love.
Erika Johansson.


beautiful people.




Jag har blivit lite småförälskad tror jag.


evil, pure evil

Jag är sur eller nej, värre än så. Jag är pissigt jävla förbannad. Att du alltid lyckas, varenda jävla gång vi pratar. Jag tror du skriver till mig endast för att få mig att koka inombords. Visst, jag säger inget till dig, jag visar ingen sur min men du ska bara veta, innerst inne vill jag ge dig en stor fet smäll.

Nej nog om det, jag vill vara glad. Jag ska vara glad. Idag har inte hänt ett skit. Robin och Micke var här en stund förut. Med en stund menar jag ungefär en kvart. Men det är dom två människorna jag har "tillbringat" tid med idag. Shit pommes vad jag är osocial. Har suttit och spelat den mesta delen av dagen. Blev även en snabb titt på melodifestivalen men då jag tycker att det är ett av de tråkigaste programmen som skapats blev det en väldigt snabb titt.

Nu tänkte jag sätta på en film och ta det lugnt.
Hoppas ni har en roligare lördags kväll än jag :)

Love.
Erika Johansson.


hold your head up high

Jag vill skriva men jag har inget att skriva om just nu. Känns som om allt bara är upp och ner men vem klagar? det kunde vart värre. Livet leker.

Just nu är jag förbannat snuvig och jag är trött som satan, måste sova. Har spinnig kl två får se om jag pallrar mig till den eller om jag stannar inne och kollar på film. Det tål att funderas på faktiskt.

Nomy går non-stop ut mina högtalare just nu, fyfan va härlig musik han gör. Texterna är grymma och hans röst slår det mesta, love it!

Nu ska jag göra ett försök med att röra på mig, sådan träningvärk jag har just nu, fan pain säger jag bara. Slänger förmodligen in ett inlägg till ikväll om jag orkar.

Love.
Erika Johansson.

just keep on going

En lektion idag sen orkade jag inte, drog hem och nu sitter jag här. Ska strax åka ut till Kungshamn och klippa mig, sen träna om jag orkar. Är heeeeeeeelt slut i kroppen. Ingen aning varför faktiskt, eller där ljög jag, jag har mina aningar men dom är inte realistiska för fem öre. Men vem vill vara realistisk när allt blir mycket roligare om man inte är de? precis!

Jag har egentligen inte tid med detta just nu, kommer missa bussen. Dock så skulle ju det vara typiskt mig. Men jag måste sätta fart nu. Ni får ha de hur bra som helst.

Love.
Erika Johansson.


RSS 2.0